F.A.Q.

Veelgestelde vragen

Bij Bubbels mogen kinderen vanaf 4 jaar starten met de ABC-zwemlessen. Wanneer uw kind de fijne motoriek op deze leeftijd nog niet dermate ontwikkeld heeft, zodat zij complexere zwembewegingen goed kunnen uitvoeren raden wij u aan om nog even te wachten.

Dit kan rechtstreeks door het inschrijfformulier op de website, of klik HIER

Ieder kind heeft bij ons een eigen pagina, online, waar alle vorderingen op worden bijgehouden (leerlingvolgsysteem). Na elke les vullen wij hier de presentie in en ook worden er voor verschillende onderdelen vorderingen aangegeven. Dit in de vorm van icoontjes (uw kind kan zelf zijn of haar favoriet kiezen) die voor het kind erg duidelijk zijn. De vorderingen lopen per fase. Als een fase helemaal voldoende is gescoord krijgt het kind ballonnen en muziek, en mag de les erna naar de volgende fase.

Elk kind dat bij ons op zwemles krijgt heeft een eigen scoresite (leerlingvolgsysteem). Op deze site kunt u uw kind afmelden voor de zwemles. U krijgt dan inhaaltegoed die u weer kunt invullen voor een inhaalles. Bij het plannen van een inhaalles krijgt u alle op dat moment beschikbare in inhaallestijden te zien op het niveau van uw kind. Staat er niets tussen wat u bevalt of zijn op dat moment geen inhaallessen meer beschikbaar, dan kunt u het enkele dagen later proberen want deze lijst is afhankelijk van het aantal afmelders, en dus verkregen vrije plaatsen. Het telefonisch plannen van inhaallessen is niet mogelijk.

Indien u de zwemlessen helemaal stop wilt zetten en géén verder gebruik meer wilt 
maken van de zwemlessen dient u voor de 1e van de maand op te zeggen, wij hanteren 1 maand opzeg. Voor verdere informatie hierover zie de Algemene Voorwaarden

Lees HIER alles over onze maatregelen omtrent Covid – 19!