NIEUWSPAGINA

Nieuwste:

Privé banenzwemmen!

Sinds kort is het ook mogelijk om uw eigen baan te reserveren! U kunt een halfuur komen zwemmen op volledig uw eigen tempo!

NIEUWS

Op deze pagina vind u al onze belangrijke nieuwtjes omtrent Bij Bubbels.

 

Vragen? Neem een kijkje op onze contact pagina.

NIEUWSBRIEF

NIEUW: Eigen baanzwemmen

Vanaf maandag 14 december is het mogelijk om te banenzwemmen in je eigen baan! Uren van het normale banenzwemmen worden gehalveerd naar 2 keer een half uur.
Zo kunt u volledig in uw eigen tempo komen zwemmen!

Tijden:
Maandag, 07:00 tot 07:30, 07:30 tot 08:00 uur & van 14:00 tot 14:30 uur, 14:30 tot 15:00 uur!
Dinsdag, 08:00 tot 08:30 uur, 08:30 tot 09:00 uur!
Woensdag, 11:00 tot 11:30 uur, 11:30 tot 12:00 uur & van 20:30 tot 21:00 uur, 21:00 tot 21:30 uur!

Prijzen:
Zoals u van banenzwemmen gewend bent! Een half uur een eigen baanzwemmen bedraagt hetzelfde als een uur komen banenzwemmen met gedeelde banen.

Lesplan

De verplichte sluiting was een enorme domper maar we zijn (nog) niet te kisten en hebben de tijd nuttig besteed. Zoals in de laatste e-mail reeds vermeld zijn we sinds de start al bezig met het omzetten van het lesplan. Akwaak heeft een bepaalde methodiek die we (juridisch) niet exact mogen gebruiken. Tevens had dit lesplan een aantal puntjes die in de praktijk toch lastiger uitvoerbaar bleken dan op papier ooit is bedacht. Team Bij Bubbels heeft al deze punten samengevoegd en getracht een lesplan te vormen waarmee er nog meer aandacht is voor individuele vorderingen en de groepen zo zijn ingedeeld waardoor instructeurs meer kunnen focussen op specifieke onderdelen. Achter de schermen was het Akwaak lesplan al in een vergevorderd stadium omgezet naar een Bij Bubbels methodiek. Afgelopen week hebben we vaart gemaakt en het lesplan volledig kunnen omzetten en doorvoeren. Zo zal de huidige, wat langdurige A-basis periode, worden opgesplitst in specifiekere, kortere onderdelen met meer succesmomenten voor de leerlingen. Door deze opsplitsing zal een inhaalles ook beter matchen met het eigen niveau. Het planbord is daardoor (onoverkomelijk) aangepast en dat betekent dat enkele instructeurs/groepen een verschuiving hebben gekregen van tijd en/of indeling. Kijk via IZM naar de persoonlijke pagina van uw kind om de lesdag, -tijd en instructeur te checken.

Turbolessen

In week 52 & 53 zijn er turbo lessen Bij Bubbels!

Een week lang intensief leskrijgen in het B & C diploma en vervolgens op zondag direct afzwemmen! 2 uur per dag zwemmen, inclusief een pauze met wat te eten en te drinken.

Tijden:

Prijzen:
€150,- per week. 

Wanneer uw kind in aanmerking komt om af te zwemmen is dit inbegrepen en ontvangt uw kind een Bij Bubbels bidon. Eten en drinken in de pauzes tussen het zwemmen door zijn inbegrepen.