ONS TEAM

Hoi, Wat leuk dat je ons team komt opzoeken op de website!

Ik, Otto de otter ben ontzettend trots om met deze geweldige otters te mogen werken!

Lees hier beneden wie ze zijn en hoe je met ze in contact kunt komen!

Charell van Baalen

Hallo allemaal! Ik ben Charell, samen met Melissa de directie van Bij Bubbels. Ik hou me voornamelijk achter de schermen bezig met HR, Marketing en allerlei financiële en administratieve taken. We zullen elkaar dus niet vaak zomaar tegen komen maar ik hoop jullie snel allemaal digitaal voorbij te zien komen!

Melissa Lubbers

Hoi! Wat leuk dat je mij hebt opgezocht! Ik ben Melissa, samen met Charell de directie van Bij Bubbels! Jullie zien mij met regelmaat ook op de werkvloer. Daarnaast houd ik mij bezig met verhuur, reserveringen en natuurlijk alles rondom het bad. We zien jullie graag Bij Bubbels!

Monica van Heerde

Hey otters ik ben Monica! Ik ben de coördinator van Bij Bubbels zwemzaken! Je zult me ook in het bad zelf vinden want ik geef ook les! Zie ik jullie snel langs spetteren in het water?

Henriëtte Kleinjan

Hee Hoi, ik ben Henriëtte en ik ben badcoördinator Bij Bubbels! Mij zul je tegen komen in het zwembad! Zet hem op ottertjes!!

Twan Koninkx

Dag allemaal! Ik ben Twan. Operationeel manager BijBubbels! Mij zullen jullie zien bij het vrijzwemmen, feestjes en evenementen. Verder zit ik hard te werken op kantoor en houd ik mij bezig met ICT, PR en overige zaken! Tot snel BijBubbels.

Regina Bruggeman

Hoi allemaal, ik ben Regina. Ik ben zwemonderwijzer bij dit geweldige zwembad. Samen gaan we zorgen dat je op een leuke manier leert zwemmen.

Corina Schwering

Dag Ottertjes, Ik ben Corina! Mij vinden jullie achter de balie Bij Bubbels! HIEP HIEP HOERAAA Vier jij met mij je kinderfeestje?

Daniël Hayford Nyarko

Dag Ottertjes, Ik ben Daniël, zwemonderwijzer Bij Bubbels. Kom jij bij mij je zwem ABC halen?

Sophie Engels

Hallo otters! Ik ben Sophie ik ben te vinden achter de balie bij bubbels en bij de waterpret. Tot snel!

Mitchell Mulder

Hallo Ottertjes, mijn naam is Mitchell en samen met jullie gaan we er een super leuke zwemtijd van maken. Ik hoop jullie allemaal snel te zien!

Jeffry Nijs

Hallo, Ik ben Jeffry. Zwemonderwijzer Bij Bubbels. Doe jij met mij mee en haal jij samen met mij je zwem ABC? Tot snel!

Rachel Velthuis (oproepkracht)

Hallo otters! Ik ben Rachel. Ik geef zwemles BijBubbels en als het nodig is spring ik bij om te zorgen dat jullie zo veel mogelijk kunnen zwemmen! Tot snel!

Bianca Tekkelenburg

Hallo Ottertjes, mijn naam is Bianca en ik werk in het horeca/balie team van BijBubbels!

Femmie Rietberg

Hallo otters! Ik ben Femmie en je vind mij achter de balie of aan de telefoon. Ook ben ik er voor een lekkere bak koffie, een praatje of iets lekkers. Zie ik u snel?