ONS TEAM

Hoi, Wat leuk dat je ons team komt opzoeken op de website!

Ik, Otto de otter ben ontzettend trots om met deze geweldige otters te mogen werken!

Lees hier beneden wie ze zijn en hoe je met ze in contact kunt komen!

Charell van Baalen

Hallo allemaal! Ik ben Charell, samen met Melissa de directie van Bij Bubbels. Ik hou me voornamelijk achter de schermen bezig met HR en allerlei financiële en administratieve taken. We zullen elkaar dus niet vaak zomaar tegen komen maar ik hoop jullie snel allemaal digitaal voorbij te zien komen!

Melissa Lubbers

Hoi! Wat leuk dat je mij hebt opgezocht! Ik ben Melissa, samen met Charell de directie van Bij Bubbels! Jullie zien mij met regelmaat ook op de werkvloer. Daarnaast houd ik mij bezig met verhuur, reserveringen, PR, marketing en natuurlijk alles rondom het bad. We zien jullie graag Bij Bubbels!

Mariët Kars

Hallo lieve otters! Mijn naam is Mariët, en ik ben de coördinator van Bij Bubbels. Ik geef ook nog les op de woensdagmiddag. Ik hoop jullie snel bij mij in het water te zien!

Monica van Heerde

Hey otters ik ben Monica! Ik geef zwemles aan de allerleukste ottertjes. Kom jij bij mij zwemmen en werken we samen naar je ABC?

Marina van den Berg

Hoi allemaal, wat leuk dat jullie even bij mij komen kijken. Ik ben Marina en ik zwem graag met kleine welpjes en grote otters... tot snel in mijn les

Regina Bruggeman

Hoi allemaal, ik ben Regina. Ik ben zwemonderwijzer bij dit geweldige zwembad. Samen gaan we zorgen dat je op een leuke manier leert zwemmen.

Corina Schwering

Dag Ottertjes, Ik ben Corina! Mij vinden jullie achter de balie Bij Bubbels! HIEP HIEP HOERAAA Vier jij met mij je kinderfeestje?

Twan Koninkx

Dag allemaal! Ik ben Twan. Mij gaan jullie bij het banenzwemmen, de kinderfeestjes, waterpret en op zondag vinden! Daarnaast doe ik het onderhoud, beheer, ICT en de socialmedia van Bij Bubbels! Wat vind jij van onze spetterende website?

Henriëtte Kleinjan

Hee Hoi, ik ben Henriëtte en ik ben badjuf Bij Bubbels! Mij zul je af en toe tegen komen in het zwembad maar soms ook stiekem in de horeca! Zet hem op ottertjes!!

Mitchell Mulder

Hallo Ottertjes, mijn naam is Mitchell en samen met jullie gaan we er een super leuke zwemtijd van maken. Ik hoop jullie allemaal snel te zien!

Jeffry Nijs

Hallo, Ik ben Jeffry. Zwemonderwijzer Bij Bubbels. Doe jij met mij mee en haal jij samen met mij je zwem ABC? Tot snel!

Tanja Nijboer

Voor een actieve avond watersport kom je Bij Bubbels, Ik ben Tanja en ik geef op maandag avond de Watersportvaria 1 2 en 3

Amy Alkema

Hoi allemaal! Ik ben Amy en mij zal je op dinsdag en donderdag achter de balie vinden. Kom jij ook een kopje koffie of cappuccino bij mij drinken? Denk maar alvast na over welk figuurtje je erin wilt!

Femmie Rietberg

Hallo daar! Ik ben Femmie, mij zullen jullie vinden achter de balie en feestend op alle kinderfeestjes Bij Bubbels!

Marleen de Ruiter

Hallo Ottertjes, Mijn naam is Marleen, ik ben te vinden bij de balie, en heel af en toe mag ik met welpjeszwemmen!

Rachel Velthuis

Dag Ottertjes, Ik ben Rachel, zwemonderwijzer Bij Bubbels. Kom jij bij mij je zwem ABC halen?

Sophie Engels

Hallo otters! Ik ben Sophie ik ben te vinden achter de balie bij bubbels en bij de waterpret. Tot snel!

Justin Zegeling

Dag Ottertjes, Ik ben Justin, zwemonderwijzer Bij Bubbels. Kom jij bij mij je zwem ABC halen?