ONS TEAM

Hoi, Wat leuk dat je ons team komt opzoeken op de website!

Ik, Otto de otter ben ontzettend trots om met deze geweldige otters te mogen werken!

Lees hier beneden wie ze zijn en hoe je met ze in contact kunt komen!

Ons spetterende zwemteam!

Henriëtte Kleinjan

Hee Hoi, ik ben Henriëtte en ik ben badcoördinator Bij Bubbels! Mij zul je tegen komen in het zwembad! Zet hem op ottertjes!!

Katrien Lemahieu

Hallo otters! Ik ben Katrien, de kwaliteitsmanager Bij Bubbels. Ik hou van lesgeven in aquafitness en leer de kids graag zwemmen. Daarnaast ondersteun ik het management en de werkvloer, want kwaliteit staat bij ons voorop. Ik zoek graag naar mogelijkheden en denk in oplossingen; ik werk graag samen aan beter.

Monica van Heerde

Hey otters ik ben Monica! Ik ben de coördinator van Bij Bubbels welpjes en aquasporten! Je zult me ook in het bad zelf vinden want ik geef ook les! Zie ik jullie snel langs spetteren in het water?

Mitchell Mulder

Hallo Ottertjes, mijn naam is Mitchell en samen met jullie gaan we er een super leuke zwemtijd van maken. Ik hoop jullie allemaal snel te zien!

Jeffry Nijs

Hallo, Ik ben Jeffry. Zwemonderwijzer Bij Bubbels. Doe jij met mij mee en haal jij samen met mij je zwem ABC? Tot snel!

Rachel Velthuis

Hallo otters! Ik ben Rachel. Ik geef zwemles BijBubbels en als het nodig is spring ik bij om te zorgen dat jullie zo veel mogelijk kunnen zwemmen! Tot snel!

Daniël Hayford Nyarko

Dag Ottertjes, Ik ben Daniël, zwemonderwijzer Bij Bubbels. Kom jij bij mij je zwem ABC halen?

Marije Ellenbroek

Hallo otters! Ik ben Marije en je vind mij in het zwembad! Hier leer ik mijn ottertjes de mooiste zwemslagen aan! Kom jij ook bij mij leren zwemmen?

Stéfanie Zwarthoff

Hallo otters! Ik ben Stefanie. In mijn stage hebben we al veel van elkaar mogen leren! Ik heb ontzettend veel zin om dit nu buiten mijn stage BijBubbels voort te zetten.

Ons fantastisch horeca team!

Corina Schwering

Dag Ottertjes, Ik ben Corina! Mij vinden jullie achter de balie Bij Bubbels! HIEP HIEP HOERAAA Vier jij met mij je kinderfeestje?

Femmie Rietberg

Hallo otters! Ik ben Femmie en je vind mij achter de balie of aan de telefoon. Ook ben ik er voor een lekkere bak koffie, een praatje of iets lekkers. Zie ik u snel?

Sophie Engels

Hallo otters! Ik ben Sophie ik ben te vinden achter de balie bij bubbels en bij de waterpret. Tot snel!

Lyanne Hoes

Hallo otters! Mijn naam is Lyanne. Achter de receptie BijBubbels doe ik graag mijn stinkende best voor jullie! Tot snel allemaal!

Sharoné Balaban

Hallo otters! Mijn naam is Sharone. Ik zie jullie snel bij de receptie van BijBubbels om u daar zo goed mogelijk te woord te staan!

En niet te vergeten. . .

Charell van Baalen

Hallo allemaal! Ik ben Charell, samen met Melissa de directie van Bij Bubbels. Ik hou me voornamelijk achter de schermen bezig met HR, Marketing en allerlei financiële en administratieve taken. We zullen elkaar dus niet vaak zomaar tegen komen maar ik hoop jullie snel allemaal digitaal voorbij te zien komen!

Melissa Lubbers

Hoi! Wat leuk dat je mij hebt opgezocht! Ik ben Melissa, samen met Charell de directie van Bij Bubbels! Jullie zien mij met regelmaat ook op de werkvloer. Daarnaast houd ik mij bezig met verhuur, reserveringen en natuurlijk alles rondom het bad. We zien jullie graag Bij Bubbels!

Twan Koninkx

Dag allemaal! Ik ben Twan. Operationeel manager BijBubbels! Mij zullen jullie zien bij het vrijzwemmen, feestjes en evenementen. Verder zit ik hard te werken op kantoor en houd ik mij bezig met ICT, PR en overige zaken! Tot snel BijBubbels.