Waarom Bij Bubbels?

Waarom zwemmen Bij Bubbels:

Maatwerk en persoonlijke aandacht!

Elk kind krijgt de kans om in zijn/haar eigen tempo te leren zwemmen. Er wordt gedifferentieerd lesgegeven, waardoor ieder kind op zijn/haar eigen niveau les krijgt en de zwemlessen op maat worden aangeboden. Bij de start werken we vanuit onze otterpoel. Deze startpoel geeft ons een goed inzicht van het individuele startniveau en het watervrij zijn per kind. Zodra ze toe zijn aan het daadwerkelijk aanleren van zwemslagen, worden ze in een passende lesgroep geplaatst.

Mocht blijken dat uw zoon/dochter niet voldoende watervrij is, dan wordt er in overleg besproken hoe het traject wordt voortgezet. Voordat uw kind op zwemles gaat, is het belangrijk dat hij/zij water kan verdragen onder de douche en met het gezicht onder water durft te gaan.

Reguliere zwemlessen worden gegeven in kleine groepen (max. 9 kinderen) onder begeleiding van 1 ervaren zweminstructeur,  waardoor er meer individuele aandacht is per kind, plezier voorop staat en er meer maatwerk geleverd kan worden.

Gedifferentieerd lesgeven:

De zweminstructeur is voldoende in staat de lesinhoud aan te passen aan het niveau van elk individu, waardoor de kinderen zich niet hoeven aan te passen aan de rest van de groep. Onze zweminstructeur bevindt zich altijd in het water waardoor de techniek snel verbeterd kan worden.

Plezier staat voorop

Het leren zwemmen gaat veel makkelijker en beter als je er ook plezier aan beleeft. Het enthousiasme van de zweminstructeur, de keuze van oefenstof en het gebruik van divers materiaal tijdens de zwemlessen draagt bij aan het plezier. Plezier bij de zwemles vergroot de kans op ‘een leven lang’ zwemmen.

Bijzondere ottertjes

Voor de bijzonder snelle ottertjes met een echte passie voor zwemmen, bieden wij na het behalen van het ZwemABC nog diverse vervolgtrajecten, denk aan snorkel- en zwemvaardigheidslessen.
Ook traint wedstrijdorganisatie Swol1894 in ons zwembad en met deze samenwerking kunnen geïnteresseerde zwemmers blijven zwemmen en zich blijven verbeteren.

Ottertjes die het allemaal niet zo goed kunnen vinden in de reguliere zwemlesgroepjes, een doelgroeples of een privéles Bij Bubbels, bieden we ook extra mogelijkheden in ons zwembad. Door de samenwerking met MisaSports hebben we nog meer expertise in huis voor deze doelgroep.