Welpjeszwemmen

Zwemmen met je kleine welpje!
Is dat niet het leukste wat er is?

Spelendewijs watervrij worden!
Dat is de perfecte manier om jezelf voor te bereiden op het zwem ABC!

Welpjeszwemmen

Je kunt met je baby zwemmen als hij of zij de eerste prikjes heeft gehad. Ga je zwemmen met je baby, zorg dan voor een goede zwemluier. Tijdens Babyzwemmen zingen we liedjes, doen we spelletjes en spelen we in het water. Dit gebeurt in groepsverband. Jouw baby leert daardoor andere volwassenen en baby's kennen, wat goed is voor de sociale ontwikkeling. Na het zwemmen is de lounge beschikbaar om, onder het genot van een hapje en een drankje, nog even na te kletsen terwijl de kleintjes nog even naspelen in de kinderhoek.

Ook voor Peuters is er de mogelijkheid om te komen zwemmen bijbubbels.
Samen met uw peuter gaat u onderzoeken wat er allemaal mogelijk is in het water. Van onderwater gaan tot op de rug zwemmen. We oefenen heel veel dingen, zodat uw peuter met al een kleine voorsprong de reguliere zwemles in kan gaan.
Tevens bieden wij de mogelijkheid voor kinderen die bijna 4 zijn, deel te nemen aan de plusgroep. Dit is een kleine groep die al zonder ouders gaan zwemmen met de lesgever. Om alvast te wennen aan de ‘echte’ zwemlessen….

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden voor een proefles, dan kunt u contact opnemen met: welpjeszwemmen@bijbubbels.nl

Onderstaande prijzen zijn voor 1 kind en 1 ouder. Het is een mogelijkheid om met een extra ouder te komen, hiervoor worden de kosten van een los kaartje in rekening gebracht.