Aquasporten!

Hallo daar!

Bijbubbels biedt diverse aquasporten aan, van HydroGym tot AquaVaria, maar ook Zwanger & Fit en de Obesitasgroep. De lessen zijn 45 minuten en zijn altijd een full-body-workout. We hebben bijna elke dag een aanbod voor de lessen, kijk op het rooster naar de mogelijkheden. Lees hieronder alles over het aquasportaanbod en meld je snel aan. Wil je een keertje meedoen om te proberen? Mail ons op aquasporten@bijbubbels.nl en geef aan welke les jij graag wil.

Heerlijk bewegen op muziek, in ondiep water. Trainen in water kent vele voordelen: er is minder impact op je gewrichten en je werkt tegen een natuurlijke weerstand. Goed voor hart en longen, je bouwt conditie op en het is nog leuk ook! De lessen aquavaria bieden een scala van AquaFitness, Aquarobics en bv ook eens een intensieve AquaCombat of een heerlijke AquaZumba. Laat je verrassen door onze breed gecertificeerde lesgevers. Elke keer weer een feest, je traint hard zonder het door te hebben!

Een les HydroGym kent een laag instapniveau en ieder kan trainen op eigen tempo, naar eigen kunnen in heerlijk warm(er) water. Werk aan verbetering in houding en looppatroon, verhoog de conditie en bouw (weer) snelheid in bewegen op. Ontwikkel meer kracht, maar leer ook beter ontspannen met relaxatie- en ademhalingsoefeningen. Met coaching van onze deskundige begeleiding geeft dit bewegen in water voortdurend voldoening, ook tijdens een herstelproces en/of revalidatie . Laat het water de helpende hand zijn en voel de magie van haar helende werking! Beleef het BijBubbels!

Trainen in water met een maatje meer betekent harder kunnen sporten, minder belasting op de gewrichten door de opwaartse druk en beter afvoer van stoffen door de massage van het water. In het water train je al sneller met een hogere calorie-verbranding en door deze unieke opzet van de lessen (je traint veelal met interval) is een langere naverbranding mogelijk. Dit levert je alleen maar profijt op: 40% betere calorie-verbranding, langere (tot 48u na het sporten) afterburn en minder nadelige na-affecten door de mindere aanwezigheid van de zwaartekracht. Je werkt daarnaast ook in een groep met gelijkgestemden, met een gezamenlijk doel. De lesgever helpt je graag in het proces!

Heerlijk bewegen in warmer water zorgt voor niet alleen een fijne training, maar ook voor een zalige tijd voor jezelf. Je onderhoudt zo goed mogelijk je conditie en bouwt spierkracht op. Daarnaast kan je even relaxen, sport je in een groep met andere zwangeren en kan je je eigen intensiteit bepalen. Tijdens het trainen zorgt het water voor een lekkere massage die bv overtollig vochtophoping afdrijft, kunnen de benen even wat meer ontspannen en voel je je even niet zo zwaar. Er wordt ruimte gemaakt voor gezellige klets-momentjes en er is ruimte voor ontspanning. De oefenstof is aangepast op het juist sporten tijdens de zwangerschap, je wordt hierin begeleid door een gecertificeerde lesgever. Meer dan alleen maar even in het water zijn, echt tijd voor JOU!

Opleiding zwemonderwijzer

Dinsdag 7 november om 19:00 uur start er een opleiding tot zwemonderwijzer.

Aanmelden kan via een mail aan opleiding@bijbubbels.nl