Vergaderzaal

BijBubbels heeft een ruimte die multifunctioneel inzetbaar is. Zo wordt hij verhuurd als vergaderzaal, cursus ruimte, les lokaal, etc. Maar kan hij ook ingezet worden als feestzaal voor verjaardagen, bedrijfsfeestje, gender reveal party, babyshower & meer! Het is een mogelijkheid om de witte wand te openen zodat onze horeca gelegenheid bij de ruimte betrokken wordt.

Koffie, thee en een koekje spreekt voor zich. Maar ook een compleet verzorgde lunch behoort tot de mogelijkheden

Zwembad

Uiteraard is het mogelijk om ons zwembad te huren!

Ons bad is 20 bij 8 meter en is 2 meter diep. De helft van het bad is voorzien van een beweegbare bodem die het mogelijk maakt te variëren in een diepte tussen de 0 en 140 cm diep. Het water is circa 32 °C warm. Ons bad is dus geschikt voor veel doelgroepen en therapeutische doeleinden.

Vergaderen / Presenteren

Om uw presentatie haarscherp in beeld te brengen is de zaal voorzien van een groot televisie scherm. Deze staat op een verrijdbare poot zodat het scherm volledig flexibel inzetbaar is! Alle tafels en stoelen zijn naar wens te positioneren. Zo kunt u kiezen voor een lange of juist vierkante opstelling voor uw vergadering. En voor een presentatie kunnen tafels in een grote U gezet worden, of eventueel verwijderd worden om een klaslokaal opstelling te realiseren.

Cursus / Les lokaal

Judo, dans en theaterles. Een greep uit de vele mogelijkheden waarvoor deze ruimte geschikt is. Met een volledig eigen climate control systeem is het mogelijk om de ruimte een gewenste temperatuur te geven. Zo wordt het niet veel te warm tijdens een intensieve les! De ruimte vullen met stoelen of juist helemaal leeg voor een ruime lege vloer, alles is mogelijk!

Interesse?

Voor meer informatie kunt u ons altijd even bezoeken of contact opnemen via onderstaand contact formulier.

Zwemmen!

Een zwembad nodig voor uw activiteit? Dat kan!

Het hele zwembad, de helft van het zwembad, met of zonder toezichthouders, met of zonder zwem instructeurs, er is een heleboel mogelijk.

Het zwembad is rondom voorzien van raam bestickering. Het is hierdoor niet mogelijk om van buitenaf naar binnen te kijken. Er zijn 2 zwemtrappen aanwezig in het diepe en er is 1 zwemtrap op de verstelbare bodem. Deze trap is doormiddel van het verstellen van de bodem af te stellen zodat men gemakkelijk in en uit het water kan. Een goede stevige trap met prettige railing om aan vast te houden, wel zo prettig!

Om u van informatie te voorzien willen wij u vragen contact met ons op te nemen via het onderstaande formulier. Hierdoor kunnen we u voorzien van gerichte en relevante informatie. 

Dingen om rekening mee te houden:

  • Zwemdiploma’s
  • Toezichthouders
  • Certificaten

Veiligheid speelt een grote rol in en rondom het water. Hierom is het belangrijk om voldoende en kundig toezicht aanwezig te hebben. 

Opleiding zwemonderwijzer

Dinsdag 7 november om 19:00 uur start er een opleiding tot zwemonderwijzer.

Aanmelden kan via een mail aan opleiding@bijbubbels.nl