Welpjeszwemmen

De voorbereiding op het Zwem ABC.
Water- en oudervrij worden.

Welpjeszwemmen

Samen zwemmen met je kleine welpje. Dat is het leukste wat er is!

Samen het water ontdekken en spelenderwijs steeds meer watervrij worden. De perfecte manier om je baby voor te bereiden op een waterrijke toekomst!

Mini-Otters

De voorbereiding op het Zwem ABC.
Water- en oudervrij worden.

Schrijf uw kind direct in vanaf 3,5 jaar.
GEEN WACHTLIJST!

Welpjeszwemmen

Je kunt met je baby zwemmen als hij of zij de eerste prikjes heeft gehad. Ga je zwemmen met je baby, zorg dan voor een goede zwemluier. Tijdens Babyzwemmen zingen we liedjes, doen we spelletjes en spelen we in het water. Dit gebeurt in groepsverband. Jouw baby leert daardoor andere volwassenen en baby's kennen, wat goed is voor de sociale ontwikkeling. Na het zwemmen is de lounge beschikbaar om, onder het genot van een hapje en een drankje, nog even na te kletsen terwijl de kleintjes nog even naspelen in de kinderhoek.

Ook voor Peuters is er de mogelijkheid om te komen zwemmen bijbubbels.
Samen met uw peuter gaat u onderzoeken wat er allemaal mogelijk is in het water. Van onderwater gaan tot op de rug zwemmen. We oefenen heel veel dingen, zodat uw peuter met al een kleine voorsprong de reguliere zwemles in kan gaan.

Klaar om zelfstandig oefeningen uit te voeren zonder begeleiding maar nog geen 4 jaar? Bij de mini-otters kunnen kinderen starten met het volgen van lessen. Spelenderwijs met liedjes en spelletjes wennen aan zwemles.

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met: welpjeszwemmen@bijbubbels.nl

Wilt u liever een losse les proberen voordat u zich aanmeldt voor een abonnement? Dan kunt u hieronder in de agenda een losse afspraak maken.

Onderstaande prijzen zijn voor 1 kind en 1 ouder. Het is een mogelijkheid om met een extra ouder te komen, hiervoor worden de kosten van een los kaartje in rekening gebracht.

Mini Ottertjes

Kinderen krijgen met hun vierde levensjaar te maken met heel veel nieuwe en spannende dingen. Beginnen met zwemlessen, beginnen op de basisschool, vriendjes en vriendinnetjes maken en nog veel meer! Hiervoor willen we Bij Bubbels een goede voorbereiding bieden!

Met de mini otters is het mogelijk om te starten vanaf 3,5 jaar. Hier leert het kind naar (zwem)les gaan zonder papa en mama. Hiernaast wordt er spelenderwijs gewerkt aan het watervrij worden. Zodat we met een groot voordeel door kunnen met het zwem ABC!

Kom jij ook spelenderwijs met spelletjes en liedjes watervrij worden met ons? 

Opleiding zwemonderwijzer

Dinsdag 7 november om 19:00 uur start er een opleiding tot zwemonderwijzer.

Aanmelden kan via een mail aan opleiding@bijbubbels.nl