Zwemschool BijBubbels

Bij Bubbels beseft dat het behalen van het zwem ABC een must is in ons waterrijke land.
Wat een mazzel dat je dan zwemles mag volgen bij onze zwemschool waar plezier voorop staat en we een leuke dag beleven!
Zwemles moet plezier geven, iedere les starten wij met onze Bij Bubbels dans!

Nog geen 4 jaar maar al wel starten met zwemmen?

Om je kleintje eerder watervrij te maken en de ideale opbouw naar het zwem-ABC te geven, biedt Bij Bubbels welpjeszwemmen aan! 

Met welpjes 1,2 & 3 ben je samen met je welpje in het water en volg je een verzorgde les om je kleine welpje watervrij te maken.

Wanneer jouw welpje er klaar voor is om alleen naar de les te komen start je welpje bij de mini-otters.

Hiermee zorgen we ervoor dat je kind bij het bereiken van de leeftijd van 4 jaar niet meer hoeft te wennen aan zwemles en die energie kan steken in het starten op school en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken.

Maatwerk en persoonlijke aandacht

Bij Bubbels is overgestapt naar een volgsysteem die op alle 3 de fronten maatwerk en persoonlijke aandacht realiseert!
Voor de kinderen in het bad, voor de ouder thuis op de bank en Bij Bubbels achter de schermen. Ieder kind krijgt de kans om in zijn/haar eigen tempo te leren zwemmen. Er wordt gedifferentieerd lesgegeven waardoor ieder kind op zijn/haar eigen niveau les krijgt en de zwemlessen op maat worden aangeboden. Bij de start werken we vanuit onze otterpoel. Deze startpoel geeft ons een goed inzicht van het individuele startniveau en het watervrij zijn per kind. Zodra ze toe zijn aan het daadwerkelijk aanleren van zwemslagen, worden ze in een passende lesgroep geplaatst.

Leren zwemmen vindt ook buiten het zwembad plaats! Thuis in bad of onder de douche al watervrij worden met de ogen open onder het water. Maar ook op de sportvelden of in de speeltuin om de conditie en motoriek te verbeteren.

Reguliere zwemlessen worden gegeven in kleine groepen (max. 9 kinderen) onder begeleiding van 1 ervaren zweminstructeur,  waardoor er meer individuele aandacht is per kind en plezier voorop staat. Mocht deze reguliere groep niet werken voor uw zoon/dochter kan er altijd gekeken worden naar nog intensiever maatwerk voor uw kind.

Gedifferentieerd lesgeven

De zweminstructeur is in staat de lesinhoud aan te passen aan het niveau van elk individu, waardoor de kinderen zich niet hoeven aan te passen aan de rest van de groep. Onze zweminstructeur bevindt zich altijd in het water waardoor de techniek snel verbeterd kan worden.

Plezier staat voorop

Het leren zwemmen gaat veel makkelijker en beter als je er ook plezier aan beleeft. De zweminstructeur geeft met enthousiasme les, het op spelenderwijs omgaan met de oefenstof en divers materiaal tijdens de zwemlessen draagt bij aan het plezier. Plezier bij de zwemles vergroot de kans op ‘een leven lang’ zwemmen.

Bijzondere ottertjes

Voor de bijzonder snelle ottertjes met een echte passie voor zwemmen, bieden wij na het behalen van het ZwemABC nog diverse vervolgtrajecten, denk aan snorkel- en zwemvaardigheidslessen.
Ook traint wedstrijdorganisatie Swol1894 in ons zwembad en met deze samenwerking kunnen geïnteresseerde zwemmers blijven zwemmen en zich blijven verbeteren.

Voor de ottertjes die het allemaal niet zo goed kunnen vinden in de reguliere zwemlesgroepjes zijn er nog vele opties Bij Bubbels. Zo leveren wij privé lessen of kleinere groepslessen door een gespecialiseerde instructeur.

Zwemles voor volwassenen

Het is niet vanzelfsprekend dat iedereen als kind heeft leren zwemmen. Het kan behoorlijk vervelend zijn om onzeker of zelfs angstig te zijn in en rondom water. Daar hebben we in Nederland namelijk een heleboel van!

Als volwassen persoon heb jij een heleboel ervaringen met water in het leven gehad. Hierom is het zwemles geven aan volwassenen nog veel meer maatwerk!

Vaak maakt werk, kids thuis en een boel andere factoren het lastig om in vaste groepen mee te draaien. Hierom wordt er samen met jou gekeken naar een geschikt moment.

Voor het aanmelden of meer informatie kunt u mailen naar: zwemzaken@bijbubbels.nl

 

Bij Bubbels heeft voor het online volgsysteem WeScore gekozen. 

WeScore biedt de handvaten voor Bij Bubbels om gericht les te geven aan onze zwemkinderen, te communiceren met ouders, de voortgang van onze zwemkinderen weer te geven aan ouders en nog veel meer.

Opleiding zwemonderwijzer

Dinsdag 7 november om 19:00 uur start er een opleiding tot zwemonderwijzer.

Aanmelden kan via een mail aan opleiding@bijbubbels.nl