Banenzwemmen

BijBubbels beschikt over een verwarmd zwembad. Het bad is voor therapeutische doeleinden altijd lekker warm! 

Met banenzwemmen wordt ons bad van 8 meter breed in 2 delen verdeeld doormiddel van een bolletjeslijn. Zo kunt u rondjes zwemmen en variëren tussen een rustige zijde en een vlottere zijde.

Met banenzwemmen verwelkomen wij maximaal 16 zwemmers. Doormiddel van het bad in 2 te delen stimuleren wij onze bezoekers om rekening te houden met elkaar, zodat iedereen op zijn/haar eigen tempo lekker kan zwemmen.

Let op!
Ons bad is 20 meter lang en maximaal 2 meter diep. De sportieve zwemmers zijn van harte welkom maar houd u alstublieft rekening met het warme water en het feit dat wij geen wedstrijdbad zijn. Tevens zijn er geen fysieke banen aanwezig in ons zwembad.

Privé banenzwemmen

Is het maximum van 16 personen u iets te veel in ons bad? Geen enkel probleem! Tijdens het 'Privé Banenzwemmen' is er een maximum van 8 personen. Hierdoor kunt u wat meer de ruimte opzoeken om zo intensiever of juist wat rustiger te kunnen zwemmen.

Let op!
Ons bad is 20 meter lang en maximaal 2 meter diep. De sportieve zwemmers zijn van harte welkom maar houd u alstublieft rekening met het warme water en het feit dat wij geen wedstrijdbad zijn. Tevens zijn er geen fysieke banen aanwezig in ons zwembad. U heeft dus geen eigen baan.

Opleiding zwemonderwijzer

Dinsdag 7 november om 19:00 uur start er een opleiding tot zwemonderwijzer.

Aanmelden kan via een mail aan opleiding@bijbubbels.nl